Lyžařský výjezd 2016

2016-03-13-lyzak13. – 18. března 2016. I když někteří z nás z pozdního jarního termínu předem malomyslněli (bude sníh – nebude sníh), naše objednávka hezkého počasí byla vyřízena na jedničku. V pondělí jsme si na sjezdovce povzdychli, že sněhu mohlo být víc, hned v úterý několik čísel připadlo. Pak už jen sluníčko, sluníčko,…
Někdo před výjezdem přišel s nadějnou zprávou, že na chalupě proběhla rekonstrukce toalet. Naštěstí se tato informace nezakládala na pravdě, a tak vše zůstalo tak, jak má být. 🙂
Co se týče vaření ve skupinách, pobytu, služeb – vše fungovalo jako dobře promazaný stroj. Dokonce naše odvěká bolest, včasné nástupy, se výrazně zlepšily.
Neúnavný Pavel Šťovíček každý den natáčel a okamžitě sestříhával videa z denního programu. Jeden večer si připravil svoji milovanou soutěž Dokonči přísloví. Dovedete doplnit: Kdo chce s vlky žíti, …? My už ano.
Na poslední den byl, už tradičně, připraven biatlon, letos to byl závod smíšených družstev. Líbilo se mi, že do toho šli všichni naplno.
Za pěkný týden všem díky.

Jiří Slezák

P.S. Asi si budu muset koupit ukulele. 🙂